activismMedia

Økouka i Trøndelag!

Stammen har planlagt en rekke ulike arrangementer, og det beste av alt er at de er åpne for alle uten kostnad. Vi begynner Økouka hos Stammen med Green Drinks, en flott anledning for de som ønsker en hyggelig kveld og vil bli kjent med andre som deler interessen for økologi. I tillegg har vi satt sammen et mangfoldig program som inkluderer alt fra foredrag og aktiviteter til en Øko åpen poesi-scene. For mer detaljert informasjon, sjekk ut våre arrangementer. Dette blir en morsom opplevelse! Vi ser frem til å møte deg der.”

English..

“On Friday, we kick off Økouka in Trøndelag! 💚 At Stammen, we have a variety of events, and the best part is that they are all free to attend. We’re starting Økouka at Stammen with Green Drinks, perfect for those who want a pleasant evening and wish to get to know others interested in ecology. Furthermore, we have a diverse program that includes everything from lectures and activities to an Eco Open Poetry scene. For more detailed information, check out our events. This is going to be a fun experience! We hope to see you there.”

Comment here